top of page

ESTHER

Allround-schoonheidsspecialiste
Specialist in huidverbetering
Allround-Nagelstyliste

2L4A6304.jpg

GEERTS

Welkom op de website van mijn beauty salon. Mijn naam is Esther Geerts. Ik ben geboren in 1994 en ben opgegroeid in Dronten.

 

Ik heb een enorme passie voor beauty. Op mijn 14e maakte ik voor het eerst kennis met beauty en wellness, door te werken achter de balie van een beauty centrum. Mensen ontspanning bieden terwijl je aan huidverbetering werkt, sprak mij enorm aan. 

 

In 2011 startte ik mijn opleiding tot allround schoonheidsspecialiste niveau 4. Na 3 jaar had ik mijn diploma in de pocket.

 

Mijn doel was uiteindelijk mijn eigen salon te runnen, maar ik vond het belangrijk eerst ervaring op te doen. Ik heb een aantal jaar in meerdere salons gewerkt en dat heeft me de kans gegeven een professional in mijn vak te worden, waar ik erg dankbaar voor ben. Naast het opdoen werkervaring ben ik me blijven ontwikkelen op het gebied van huidverbetering, nagel- en wimperbehandelingen door het volgen van trainingen bij professionele instituten.

 

In 2016 was het zover, mijn eigen salon, aan het huis van mijn ouders. Vijf jaar later, in juni 2021, werd mijn droom echt werkelijkheid, een schoonheidssalon aan mijn eigen huis. Een prachtige plek waar ik jou de luxe, ontspanning en schoonheid wil laten ervaren die je verdient.

 

Ik ben trots op mijn salon waar ik fulltime werkzaam ben. Ik kijk er naar uit je daar snel te mogen verwelkomen om je in de watten te leggen en ervoor te zorgen dat jij de mooiste versie van jezelf wordt! 

 

Graag hoor ik wat ik voor jou kan betekenen. Neem contact met me op en dan kijken we samen hoe ik jou het beste kan helpen.

 

We zien elkaar snel in mijn salon! 

Esther

bottom of page